Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας δίπλα στον ουκρανικό λαό - Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τις πολεμικές επιχειρήσεις. Ο πόλεμος, η προσφυγιά, η απώλεια, είναι έννοιες βαθιά ριζωμένες στον κυπριακό λαό και δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτή την τραγωδία.

Ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασής μας είναι η φωταγώγηση της πλατείας Ελευθερίας στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα όλων μας να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις.

Παράλληλα, ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει πως η κοινή προσπάθεια όλων των Δήμων της Κύπρου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας συνεχίζεται. Στον Δήμο μας, οι προσφορές συγκεντρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλαιά Αγορά Παλλουριώτισσας» (Αγίου Ανδρέου 7). Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι συγκινητική.

Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους πολίτες της Ουκρανίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE