ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά την επιστολή Στεφάνου

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά την επιστολή Στεφάνου

Εθνικό Συμβούλιο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το απόγευμα της Πέμπτης (03/03), μετά από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Προεδρία, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία ζήτησε σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών με θέμα τις συνέπειες και τα προβλήματα που προκύπτουν και επηρεάζουν τη χώρα μας εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών το συντομότερο δυνατόν, για να συζητηθούν οι συνέπειες και τα προβλήματα που προκύπτουν και επηρεάζουν τη χώρα μας εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Θα παρακαλούσαμε στη συνεδρία να είναι παρόντες οι Υπουργοί και Υφυπουργοί που έχουν ευθύνη σε τομείς που επηρεάζονται από την κατάσταση.

Σημειώνω ότι το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να συμβάλει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top