Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά την επιστολή Στεφάνου

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά την επιστολή Στεφάνου

Εθνικό Συμβούλιο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το απόγευμα της Πέμπτης (03/03), μετά από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Προεδρία, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Νωρίτερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία ζήτησε σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών με θέμα τις συνέπειες και τα προβλήματα που προκύπτουν και επηρεάζουν τη χώρα μας εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως συγκαλέσετε συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών το συντομότερο δυνατόν, για να συζητηθούν οι συνέπειες και τα προβλήματα που προκύπτουν και επηρεάζουν τη χώρα μας εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία ως αποτέλεσμα της Ρωσικής εισβολής.

Θα παρακαλούσαμε στη συνεδρία να είναι παρόντες οι Υπουργοί και Υφυπουργοί που έχουν ευθύνη σε τομείς που επηρεάζονται από την κατάσταση.

Σημειώνω ότι το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να συμβάλει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές συνέπειες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE