Η Ουκρανία πριν και μετά τις ρωσικές επιθέσεις: Σοκαριστικές εικόνες καταστροφής

Η Ουκρανία πριν και μετά τις ρωσικές επιθέσεις: Σοκαριστικές εικόνες καταστροφής

Οι πληγές που αφήνει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι εμφανείς, μετά από επτά μέρες ακατάπαυστων μαχών.

Στις διαδραστικές εικόνες που παρουσίασε το Sky News, φαίνεται η καταστροφή που έχουν υποστεί δημόσια κτήρια και κοινόχρηστοι χώροι.




Το κτίριο της περιφερειακής διοίκησης στο κέντρο του Χάρκοβο, που χτυπήθηκε σε βομβαρδισμό από δύο πλευρές



Η έκρηξη σε πύργο τηλεπικοινωνιών στο Κίεβο

 



Κατεστραμμένο κτίριο στο Χάρκοβο, κοντά στο εθνικό πανεπιστήμιο.



Πυκνός καπνός σε κτίριο κοντά στον πύργο τηλεπικοινωνιών στο Κίεβο



Κατεστραμμένο μαχητικό μπροστά από σχολείο στο Χάρκοβο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE