Τους εντόπισαν από κλειστό κύκλωμα με αναμμένους πυρσούς - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τους εντόπισαν από κλειστό κύκλωμα με αναμμένους πυρσούς - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Τσίρειο Στάδιο, εντοπίστηκαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, δύο πρόσωπα να έχουν στη κατοχή τους αναμμένους πυρσούς.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 25χρονο και 18χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν  με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE