Θα μας πάρει…ο άνεμος – Έσπασαν μέχρι και τζάμια από τους ισχυρούς ανέμους – Δείτε απίστευτα βίντεο

Θα μας πάρει…ο άνεμος – Έσπασαν μέχρι και τζάμια από τους ισχυρούς ανέμους – Δείτε απίστευτα βίντεο

Έντονα παρατηρούνται να είναι τα καιρικά φαινόμενα σήμερα Πέμπτη (03/03), με τους ανέμους να μην λένε να σταματήσουν.

Σε ισχύ βρίσκεται ωστόσο η κίτρινη προειδοποίηση μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, η οποία τέθηκε σε ισχύ από χθες το βράδυ η ώρα 23:00.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, οι άνεμοι θα είναι έντασης 6-7 μποφόρ και αναμένεται να επηρεάζουν κατά διαστήματα ορισμένες περιοχές των ορεινών αλλά και του εσωτερικού.

Πολίτες έσπευσαν να δημοσιεύσουν βίντεο στη σελίδα του Facebook «Καιρόφιλοι» και όχι μόνο, απαθανατίζοντας το φαινόμενο με τους ισχυρούς ανέμους.
Μάλιστα σε μια από τις δημοσιεύσεις στη σελίδα «Καιρόφιλοι», βλέπουμε και τζάμια να έσπασαν από τους δυνατούς ανέμους στην περιοχή.

Δείτε τη φωτογραφία:


 
Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.