Βάλθηκαν να καταστρέψουν 31χρονη στη Λεμεσό – Έβαλαν βόμβα στο κατάστημα της και έκαψαν το όχημα της

Βάλθηκαν να καταστρέψουν 31χρονη στη Λεμεσό – Έβαλαν βόμβα στο κατάστημα της και έκαψαν το όχημα της

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί γυναίκα επιχειρηματίας στη Λεμεσό, η οποία έπεσε δύο φορές θύμα κακόβουλης πράξης από άγνωστους.

Συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου άγνωστοι έθεσαν φωτιά στο όχημα της που βρισκόταν σταθμευμένο στην πολυκατοικία όπου διαμένει, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα της ίδιας αλλά και στο όχημα που βρισκόταν πλησίον του δικού της.

Το δεύτερο χτύπημα για την 31χρονη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Μάρτιου, καθώς τοποθέτησαν βόμβα υψηλής ισχύος στο κατάστημα κοσμημάτων που ανήκει στην ίδια στην περιοχή Πέτρου και Παύλου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη προθήκη και στο εσωτερικό του καταστήματος. Την ίδια ώρα, ζημιές υπέστησαν και δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το κατάστημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση, ενώ έχει θέσει στο μικροσκόπιο τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής για πιθανόν ενδείξεις από τις κινήσεις των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE