ΔΙΕΘΝΗ

Σεργκέι Λαβρόφ: Ποια είναι η πολυεκατομμυριούχος ερωμένη του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας

Σεργκέι Λαβρόφ: Ποια είναι η πολυεκατομμυριούχος ερωμένη του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας

Είναι σοβαρός, μετρημένος και σκληρός στις διαπραγματεύσεις. Του αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά και ο ποδόγυρος. Φοράει βέρα στο δεξί, έχει κόρη, εγγόνια αλλά και ερωμένη.

Ο 71χρονος επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, που απειλεί τις τελευταίες ημέρες τη Δύση, ότι εάν γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα είναι με πυρηνικά όπλα, απατά επί χρόνια την σύζυγό του.

Εκτός από τη Μαρία (με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1971 κι έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Εκατερίνα), η ηθοποιός Σβετλάνα Πολιάκοβα, του κάνει την ζωή πιο όμορφη.

Τα τελευταία χρόνια, η Πολιάκοβα ανήκει στο προσωπικό του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών (από το 2014) έχοντας έτσι την ευκαιρία να τον συνοδεύει σε όλα τα ταξίδια του. Βρέθηκε στο πλευρό του σε πολλές διπλωματικές αποστολές, όπως σε Ελλάδα, Γαλλία , Ιταλία, Ελβετία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Πορτογαλία,

Το ζευγάρι απολαμβάνει κατά καιρούς χλιδάτες διακοπές και διαμονή σε πολυτελή σπίτια και σκάφη αναψυχής, μεταξύ άλλων και στο γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα.

Φρόντισε να τακτοποιήσει στο υπουργείο Εξωτερικών φίλους και συγγενείς

Η ερωμένη του 71χρονου Λαβρόφ έχει φροντίσει να τακτοποιηθούν στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών φίλοι και συγγενείς της, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daili Mail».

Η ομάδα του φυλακισμένου αντικαθεστωτικού, Αλεξέι Ναβάλνι, είχε δημοσιεύσει κι ένα βίντεο στο αναφέρεται ότι η Πολιάκοβα χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του Σεργκέι Λαβρόφ περισσότερες από 60 φορές τα τελευταία χρόνια, πετώντας από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη ως τη δυτική Ευρώπη, συνοδευόμενη από συγγενείς της.

Η ίδια φέρεται να έχει ακίνητη περιουσία αξίας 11,7 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρωσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και διάφορα αυτοκίνητα πολυτελείας, συνολικής αξίας 440.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top