Δραπέτες Πάφου: Στις 3 Απριλίου παραπέμφθηκε σε δίκη ο ένας από τους δύο

Δραπέτες Πάφου: Στις 3 Απριλίου παραπέμφθηκε σε δίκη ο ένας από τους δύο

Ο 28χρονος που κατηγορείται για δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές και ο οποίος είχε αποδράσει από τα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου τον περασμένο μήνα παραπέμφθηκε την Πέμπτη σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Ο 28χρονος ο οποίος επανασυνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά την απόδραση του μαζί με έναν 34χρονο, ο οποίος ακόμη καταζητείται, προσήχθη σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, πριν την εκπνοή του διατάγματος κράτησης του για οκτώ ημέρες.

Παραπέμφθηκε για δίκη στο Κακουργιοδικείο και αποφασίσθηκε ότι για τις διαρρήξεις θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας στις 3 Απριλίου ενώ για την απόδραση του θα παραμείνει επίσης υπό κράτηση μέχρι τις 15 Μαρτίου. Αναμένεται να μεταφερθεί την Παρασκευή στις Κεντρικές Φυλακές αφού εξασφαλισθεί αρνητική μοριακή εξέταση για τον κορωνοϊό.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE