ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζημιές παντού λόγω των ανέμων - Πέφτουν δέντρα και μετακινούνται θερμοσίφωνες - Σε 20 περιστατικά για βοήθεια ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Ζημιές παντού λόγω των ανέμων - Πέφτουν δέντρα και μετακινούνται θερμοσίφωνες - Σε 20 περιστατικά για βοήθεια ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Σε 20 περιστατικά για βοήθεια ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Ανάρτηση του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει ότι η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 περιστατικά στην επαρχία Λευκωσίας, 3 στην Λεμεσό και 1 στη Λάρνακα.

Τα περιστατικά αφορούσαν πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων, σε 2 περιπτώσεις πάνω σε σταθμευμένα χωρίς επιβαίνοντες, μετακινήσεις διαφημιστικών πινακίδων, ηλιακών θερμοσιφώνων ως επίσης και κατασκευών από ευτελή υλικά.

Σημειώνει ότι «θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε περίπτωση αυξητικής τάσης» των φαινομένων και των περιστατικών.

Ζημιές λόγω ανέμων στα κατεχόμενα, κυρίως στην Λευκωσία
Στην Λευκωσία κυρίως σημειώθηκαν οι περισσότερες ζημιές στα κατεχόμενα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν από το πρωί.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ιστοσελίδες, δημοσιοποιώντας και φωτογραφίες, ο δυνατός άνεμος έκοψε δέντρα που έπεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ένας ηλιακός θερμοσίφωνας έπεσε από οροφή σπιτιού, ενώ κεραμίδια που έφυγαν από στέγη στην εντός των τειχών κατεχομένη Λευκωσία, έπεσαν στο κεφάλι φοιτήτριας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος όταν δέντρο που έπεσε, λόγω αέρα, έκοψε καλώδια της ηλεκτρικής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top