Καταγγέλθηκε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Καταγγέλθηκε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία - Δεν τηρούσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Σε 11 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από ελέγχους σε όλη την Κύπρο για την τήρηση των μέτρων ενάντια στη διασπορά της COVID-19.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, διενεργήθηκαν συνολικά 1926 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες για 10 πολίτες και 1 υποστατικό.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 558 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 1 υπεύθυνος υποστατικού. Στο πρακτορείο στοιχημάτων το οποίο καταγγέλθηκε για την παρουσία πελάτη χωρίς safe pass, επιδόθηκε πρόστιμο ύψους €1500.

Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 125 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες. Στη Λάρνακα έγιναν 402 έλεγχοι, στην Πάφο 118 και στην Μόρφου 91, χωρίς να προκύψουν καταγγελίες. Στην Αμμόχωστο, από 337 ελέγχους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών.

Από 56 ελέγχους που διενήργησε το Τμήμα Τροχαίας και 36 ελέγχους που διενήργησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE