Μαρτυρία «έκαψε» 30χρονο για κλοπή αλκοολούχων ποτών – Έσπασε την ATM και συνελήφθη

Μαρτυρία «έκαψε» 30χρονο για κλοπή αλκοολούχων ποτών – Έσπασε την ATM και συνελήφθη

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών, κάτοικου της επαρχίας Πάφου, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης αποθήκης υποστατικού στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, στις 18 Φεβρουαρίου, 2022 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη υποστατικού στην Πάφο και έκλεψαν διάφορα αλκοολούχα ποτά.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκε αριθμός οινοπνευματωδών ποτών και άλλη περιουσία, για την οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση της. Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Να σημειωθεί ότι, την ίδια ημέρα, ο 30χρονος επανασυνελήφθηκε για υπόθεση που αφορούσε κακόβουλη ζημιά σε πόρτα μηχανήματος Αυτόματης Ταμειακής Μηχανής στην Πάφο.

Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE