Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Αρχιεπισκόπου - Όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Αρχιεπισκόπου - Όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση τη Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου ΄Β, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κλινικής. 

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε μεταβεί χθες Πέμπτη 3 Μάρτιου εσπευσμένα στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, μετά από μικροατύχημα, ενλω το απόγευμα οι ιατροί προχώρησαν σε επέμβαση. 

Αυτούσια η σημερινή ανακοίνωση από την κλινική

Αφορά την κατάσταση της υγείας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κύριου κύριου Χρυσόστομου Β΄.

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε χθες αργά το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση για αντιμετώπιση κατάγματος δεξιού βραχιωνίου οστού. Η επέμβασης, που διενεργήθηκε από τον ιατρό Δρ. Νίκο Παπαλουκά και Δρ. Σεργίου Σέργιο ήταν επιτυχής και αναμένεται ο Μακαριότατος, που είναι καλά στην υγεία του, να πάρει εξιτήριο τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE