Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στο Παραλίμνι, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε διαμέρισμα την Πέμπτη (27/11).

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι υφιστάμενες και οι μελλοντικές συνέργειες του Υπουργείου Άμυνας και της Εθνικής Φρουράς με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) καθώς επίσης και τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσης της συνεργασίας μας.
Ο Υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας με όλα τα τμήματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, τονίζοντας ότι πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος στο σύγχρονο στρατηγικό και επιχειρησιακό περιβάλλον.
Επί τάπητος, τέθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή σε ό,τι αφορά τα θέματα κυβερνοασφάλειας.
Ο κ. Πετρίδης επισκέφθηκε το Εθνικό CSIRT το οποίο αποτελεί την εθνική ομάδα αντιμετώπισης ηλεκτρονικών επιθέσεων στην Κύπρο, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις και δυνατότητες της υπηρεσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




