ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε ξαφνικά 14χρονη στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ψάχνει τα αίτια ο ΟΚΥπΥ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε ξαφνικά 14χρονη στο Μακάρειο Νοσοκομείο - Ψάχνει τα αίτια ο ΟΚΥπΥ

Τραγωδία σημειώθηκε χθες Πέμπτη 3 Μαρτίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα 14χρονο κορίτσι πού νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεκατετράχρονη έπασχε από καρκίνο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό να διαγνωσθεί από τους γιατρούς μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε. Μάλιστα χθες κλήθηκε ιατρός από το Ισραήλ για να εξετάσει το κορίτσι, ωστόσο δεν πρόλαβε να φθάσει στην Κύπρο καθώς το κορίτσι απεβίωσε.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Πάμπος Χαριλάου, μιλώντας στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" δεν τοποθετήθηκε για τις πληροφορίες αναφέροντας ότι είναι νωρίς να μιλάμε χωρίς να έχουμε αποτελέσματα από έρευνα. "Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα" σημείωσε χαρακτηριστικά καθώς δεν έχει γίνει ενδελεχης έρευνα. 

Όπως τόνισε θα διεξαχθεί έρευνα για τυχόν αμέλεια και για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 14χρονου κοριτσιού.

Δείτε εδώ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE