ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
(α) όπως δοθεί εξαίρεση σε πολίτες από Ουκρανία που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, να έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά της νόσου COVID-19 αλλά και με οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο κρίνεται απαραίτητο για σκοπούς Δημόσιας Υγείας.
Β) την έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού/ανάρρωσης (EUDCC) σε πολίτες (Κύπριοι, μόνιμοι και μη μόνιμοι κάτοικοι ΚΔ) που έχουν εμβολιαστεί/νοσήσει στην Ουκρανία ανεξαρτήτως της ισοδυναμίας του πιστοποιητικού της Ουκρανίας.
Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας μέσω του Ευρωπαϊκού Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης, θα αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην εμπόλεμη Ουκρανία με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις