ΚΤΤΟ-ΚΕΒΕ: Ζητούν στήριξη με επενδύσεις και επίλυση Κυπριακού από Γερμάνια

ΚΤΤΟ-ΚΕΒΕ: Ζητούν στήριξη με επενδύσεις και επίλυση Κυπριακού από Γερμάνια

Το τ/κ Επιμελητήριο Εμπορίου (KTTO) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είχαν επαφές στην Γερμανία ζητώντας στήριξη με επενδύσεις και βοήθεια για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος.

Σε ανακοίνωση του, το τ/κ Επιμελητήριο αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του Φικρί Τόρος και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλίδης είχαν επαφές στο Βερολίνο, Μόναχο και Ανόβερο μεταξύ 15-17 Ιουνίου, συνοδευόμενοι από τον Γερμανό Πρέσβη στην Λευκωσία Nikolai von Schoepff.

Συναντήθηκαν με μέλη της Βουλής, υψηλόβαθμους τεχνοκράτες του Υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιους για το εμπόριο και την ΕΕ καθώς με το Γερμανικό Επιμελητήριο Εμπορίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.