Φριχτά επεισόδια στο Μεξικό - Τουλάχιστον 17 νεκροί μετά από συγκρούσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου

Φριχτά επεισόδια στο Μεξικό - Τουλάχιστον 17 νεκροί μετά από συγκρούσεις σε αγώνα ποδοσφαίρου

Πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν μεταξύ χούλιγκαν στο Μεξικό, στο ματς της Κουερετάρο με την Άτλας, με σοκαριστικές εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως τα πράγματα ξέφυγαν τελείως κοντά στο 64ο λεπτό, όταν οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 22 τραυματισμοί, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πέραν όλων των άλλων, είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικές Αρχές άργησαν να επέμβουν, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

 

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE