Ζήτησαν ειρήνη και τερματισμό του πολέμου – Βίντεο από εκδήλωση διαμαρτυρίας Ουκρανών στο Παραλίμνι

Ζήτησαν ειρήνη και τερματισμό του πολέμου – Βίντεο από εκδήλωση διαμαρτυρίας Ουκρανών στο Παραλίμνι

Ειρήνη και τερματισμό της αιματοχυσίας ζήτησαν δεκάδες Ουκρανοί στο Παραλίμνι.

Σήμερα Κυριακή, (6/3/2022) στις 11 το πρωί στην πλατεία του Παραλιμνίου, δεκάδες Ουκρανοί όλων των ηλικιών διοργάνωσαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, ζητώντας ειρήνη και τερματισμό του πολέμου στη χώρα τους.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ζητούν από την ΕΕ και τους ισχυρούς του κόσμου στήριξη. Μιλούν για έλλειψη φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις πόλεις που βομβαρδίστηκαν και για νοσοκομεία που καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FamagustaNews, οι πρώτοι πρόσφυγες κατέφθασαν στην Κύπρο και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα. Πρόκειται για γυναίκες και παιδιά που κατάφεραν να φύγουν από την Ουκρανία όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Οι Ουκρανοί μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους Κύπριους πολίτες που στέκονται δίπλα τους και που τους στηρίζουν.

Πηγή: famagousta.news

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE