Τους έπιασαν με κλοπιμαίο όχημα – Είχαν διαπράξει νωρίτερα κλοπή σε αποθήκη

Τους έπιασαν με κλοπιμαίο όχημα – Είχαν διαπράξει νωρίτερα κλοπή σε αποθήκη

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 52 και 41 ετών, προχώρησε σήμερα 6/3 η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί, μέλος της Αστυνομίας αντιλήφθηκε όχημα το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, να βρίσκεται σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο. Σε κοντινή απόσταση από το όχημα, βρισκόταν γυναίκα ηλικίας 41 ετών και άντρας ηλικίας 52 ετών, οι οποίοι φέρονται να παραδέχτηκαν ότι μετέβησαν στο εν λόγω σημείο, με το κλοπιμαίο όχημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως οι δύο ύποπτοι εμπλέκονται σε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που είχε διαπραχθεί λίγο νωρίτερα σε αποθήκη υποστατικού που βρίσκεται πλησίον του χώρου στάθμευσης.

Εναντίον της 41χρονης και του 52χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE