Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λευκωσία συνελήφθη 44χρονος - Τον έψαχναν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Λευκωσία συνελήφθη 44χρονος - Τον έψαχναν για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες, στη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Πρόκειται για 44χρονο και 40χρονο, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Πρώτος χρονικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος, κατά τη διάρκεια έρευνας της Αστυνομίας, σε οικία στη Λευκωσία. Εναντίον του 40χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, τον Ιανουάριο του 2022.

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Λευκωσία και συνελήφθη ο 44χρονος. Εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για δύο υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου 2021.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE