Εξοργισμένη ανακοίνωση από το κόμμα για τα ζώα: «Κανείς δεν μπορεί αυθαίρετα να συλλαμβάνει και να μετακινεί αδέσποτα»

Εξοργισμένη ανακοίνωση από το κόμμα για τα ζώα: «Κανείς δεν μπορεί αυθαίρετα να συλλαμβάνει και να μετακινεί αδέσποτα»

Κανένα άτομο δεν μπορεί αυθαίρετα να συλλαμβάνει και να μετακινεί οποιοδήποτε αδέσποτο ζώο, όπως γίνεται στην περίπτωση ξενοδοχείου στην Πάφο, αλλά και αλλού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Προσθέτει ότι "αυτή η πρακτική, εκτός του ότι βάζει σε κίνδυνο την ευημερία και την προστασία των ζώων, είναι άστοχη, καθώς οι γάτοι επιστρέφουν πάλι στο σημείο από το οποίο τους έχουν μετακίνηση".

"Αυτές οι πράξεις διασύρουν τη χώρα μας διεθνώς κι ως τούτου καλούμε τον Υφυπουργό Τουρισμού όπως εφαρμόσει τη νομοθεσία
και τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τερματισμό των παράνομων αυτών ενεργειών", καταλήγει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE