Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό» λέει Ρώσος ολιγάρχης

Ο Όλεγκ Ντεριπάσκα προειδοποιεί ότι η Ρωσία θα είναι «πολύ διαφορετική» μετά την πολεμική σύγκρουση.


O Ρώσος δισεκατομμυριούχος Όλεγκ Ντεριπάσκα δήλωσε ότι η ειρήνη είναι απαραίτητη το συντομότερο δυνατό στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα είναι διαφορετική μετά από την πολεμική σύγκρουση.

“Χρειαζόμαστε την ειρήνη το συντομότερο δυνατό,” είπε ο Ντεριπάσκα που είναι ο ιδρυτής του ρωσικού κολοσσού αλουμινίου Rusal.

“Όλος ο κόσμος θα είναι διαφορετικός μετά από αυτά τα γεγονότα και η Ρωσία θα είναι διαφορετική,” δήλωσε ο ίδιος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE