Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες - Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Αυτοκίνητο «τυλίχτηκε» στις φλόγες - Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική χθες το απόγευμα για πυρκαγιά σε όχημα στον παλαιό δρόμο Ιδαλίου - Λυμπιών.

Το όχημα, μάρκας MITSUBISHI LANCER βρισκόταν σταθμευμένο χωρίς επιβαίνοντες σε ανοιχτό χώρο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, με τρία πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 19:05.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Εκ πρώτης όψεως, ενδέχεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα, τα αίτια της οποίας θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE