Έτρεχε η Πυροσβεστική - Πυρκαγιά σε πετρόκτιστη εξοχική κατοικία

Έτρεχε η Πυροσβεστική - Πυρκαγιά σε πετρόκτιστη εξοχική κατοικία

Πυρκαγιά ξέσπασε σε πετρόκτιστη εξοχική κατοικία στο χωριό Βάσα Κοιλανίου χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22.32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο χωριό Βάσα Κοιλανίου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Υπαίθρου Μονιάτη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.36.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ζημιά έπαθε ηλεκτρικός εξοπλισμός στο επεκτεινόμενο δωμάτιο της οικίας, καθώς και μέρος της βαφής της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE