ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ.Μετεωρολογίας: Συνεχίζει το συννεφιασμένο τοπίο - Χαμηλές θερμοκρασίες και καταιγίδες

Τμ.Μετεωρολογίας: Συνεχίζει το συννεφιασμένο τοπίο - Χαμηλές θερμοκρασίες και καταιγίδες

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ ψυχρή αέρια μάζα αναμένεται να μας επηρεάσει από την Πέμπτη. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 23 εκατοστά.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ενώ τις απογευματινές κυρίως ώρες αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Παρασκευή, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά ενώ σταδιακά τα φαινόμενα υποχωρούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top