ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να ξεφύγει και χτύπησε με περιπολικό - Άγρια καταδίωξη στη Λεμεσό

Προσπάθησε να ξεφύγει και χτύπησε με περιπολικό - Άγρια καταδίωξη στη Λεμεσό

Γύρω στις 7.45 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, για σκοπούς ελέγχου, προχώρησαν σε ανακοπή αυτοκινήτου που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών, σε περιοχή της Λεμεσού. Κατά την ανακοπή του οχήματός του, ο 30χρονος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να κτυπήσει με το όχημά του, στην αριστερή πλευρά του περιπολικού οχήματος και να ακινητοποιηθεί στο σημείο, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν σε έλεγχό του.

Στο αυτοκίνητο του 30χρονου κατά τον έλεγχο ανευρέθηκε νάιλον συσκευασία με πέντε γραμμάρια κάνναβης περίπου, ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν, η πρώτη συσκευασία, άσπρη ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου, η δεύτερη συσκευασία, άσπρη ουσία που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, και η τρίτη συσκευασία, άσπρη κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, βάρους τριών γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή του 30χρονου ανευρέθηκε και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ, με θετικό αποτέλεσμα, με τα μέλη της Τροχαίας να λαμβάνουν από τον ίδιο δείγματα για τελική εργαστηριακή εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Εναντίον του 30χρονου διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι εκκρεμούσε και δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας, που διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού. Η μοτοσικλέτα κλάπηκε τον Νοέμβριο, 2021. Ανευρέθηκε μετά την καταγγελία της κλοπής της και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Αφού ο 30χρονος συνελήφθη και με το δικαστικό ένταλμα για την υπόθεση κλοπής της μοτοσικλέτας, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), το ΤΑΕ Λεμεσού, και την Τροχαία Λεμεσού, να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top