Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με οξύ που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό.

«Παρουσίασε επιπλοκή από το προηγούμενο χειρουργείο, μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο, έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο, σε δύσκολο σημείο με την κ. Καλοφώνου» είπε στο Πρωινό ο δικηγόρος της.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκέψη της Ιωάννας όταν λάβει την αγωγή αποζημίωσης. «Δεν έχει κατατεθεί η αγωγή αποζημιώσεως. Αυτό το κορίτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να το έχουμε σαν σύμβολο. Έχει ακόμα άλλα 20-30 χειρουργεία. Εξετάζουμε ένα μέρος της αξιώσεως να διατεθεί στη μνήμη της Καρολάιν και στη φιλοζωική εταιρεία που είχε πάρει η δολοφονημένη το σκυλάκι».

Και κατέληξε: «Είχε πει “μη με ξεχάσετε όταν σβήσουν τα φώτα”. Αξίζει αυτό το κορίτσι να μην το ξεχνάμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE