Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου δίμηνου βρέφους - Χειροπέδες στους γονείς - Όσα κατέδειξε η νεκροτομή

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου δίμηνου βρέφους - Χειροπέδες στους γονείς - Όσα κατέδειξε η νεκροτομή

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του δίμηνου κοριτσιού που "έσβησε" το περασμένο Σάββατο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες στους γονείς του άτυχους βρέφους μετά τα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η η νεκροτομή, κατέδειξε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία τραυματικής αιτιολογίας. Επισης το βρέφος ειχε και αλλα δυο κατάγματα και υπο σκληριδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού και έτσι απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα να προκλήθηκαν από ατύχημα εντός της οικίας.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή ξεκίνησε από χθες και συνεχίστηκε σήμερα, οπότε και ολοκληρώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς μετέφεραν το βρέφος τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, και ανέφεραν ότι πνίγηκε κατά τη σίτισή του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα απεβίωσε. 

Μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν την 22χρονη μητέρα και τον 37χρονο πατέρα.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου για διάταγμα προσωποκράτησής τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE