Ο ΠτΔ θα συμμετάσχει στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βερσαλλίες

Ο ΠτΔ θα συμμετάσχει στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βερσαλλίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται στο Παρίσι, όπου σήμερα θα συμμετάσχει στις εργασίες της Άτυπης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις Βερσαλλίες.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να αφιχθεί στον χώρο της Συνόδου (Chateau de Versailles) στις 6 μ.μ. (ώρα Κύπρου) και στη συνέχεια οι ηγέτες θα έχουν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Θα ακολουθήσει η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου θα εξεταστούν ζητήματα που άπτονται της Άμυνας και της Ενέργειας.

Στις 9.45 μ.μ. (ώρα Κύπρου), οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ θα παρακαθίσουν σε δείπνο με θέμα την κατάσταση στην Ουκρανία.

Οι εργασίες της Συνόδου θα συνεχιστούν και αύριο στις 11 π.μ. (ώρα Κύπρου), με αντικείμενο τις Επενδύσεις και την Ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE