ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στους αυτοκινητόδρομους - Ανακοίνωση Αστυνομίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχυρά καιρικά φαινόμενα στους αυτοκινητόδρομους - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Ανακοίνωση Αστυνομίας για επικίνδυνους δρόμους. 

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές των αυτοκινητόδρομων Λεμεσού – Πάφου (περιοχή Αυδήμου) και Λευκωσίας – Λεμεσού (περιοχή Αλάμπρας), η Αστυνομία συστήνει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στις πιο πάνω περιοχές επικρατούν δυνατοί άνεμοι και έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη. Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE