Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Την κρίση λόγω της εισβολής στην Ουκρανία συζήτησε η Υπ. Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο της Σλοβένίας

Aνταλλαγή απόψεων για το θέμα της κρίσης που δημιουργήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Στέφη Δράκου τον με Πρόεδρο της Σλοβενίας Μπόρουτ Παχόρ, τον οποίο συνόδευσε κατά την αποχώρησή του από την Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η κ. Δράκου συνοδεύοντας τον κ. Παχόρ κατά την αποχώρησή του, εξέφρασε την εκτίμηση της πολιτείας για τις στενές σχέσεις που διατηρεί η χώρα μας με τη Σλοβενία.

Παράλληλα, προστίθεται, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η επίσκεψη του Σλοβένου Προέδρου στην Κύπρο θα αποδειχθεί ένα ακόμη βήμα προς τις κοινές μας προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών δεσμών σε όλα τα επίπεδα, καθώς και στο πλαίσιο της κοινής ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE