Γλυκά Νερά: Οι μάρτυρες και τα πρόσωπα – κλειδιά που «επιστρατεύει» ο πιλότος για να ελαφρύνει τη θέση του

Γλυκά Νερά: Οι μάρτυρες και τα πρόσωπα – κλειδιά που «επιστρατεύει» ο πιλότος για να ελαφρύνει τη θέση του

Σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ο πιλότος που κατηγορείται ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν αλλά και τον σκύλο της οικογένειας, θα προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι το έγκλημα έγινε «εν βρασμό ψυχής», για να έχει μικρότερη ποινή.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο δικηγόρος του πιλότου, Αλ. Παπαϊωαννίδης, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ουδέποτε υπήρχε η πρόθεση να δολοφονήσει την σύζυγό του και ούτε ήταν κάτι προσχεδιασμένο».

Για τους μάρτυρες που θα κληθούν από την μεριά του πιλότου, ο δικηγόρος του είπε ότι «πρώτα θα είναι φιλικά πρόσωπα τα οποία έχουν μία εικόνα σχετικά και με το ζευγάρι και με τον ευρύτερο κοινωνικό βίο και τη συμπεριφορά του ίδιου του κατηγορούμενου».

Ο δικηγόρος μίλησε για πρόσωπα από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον, τα οποία δεν έχουν καταθέσει ακόμα για την πολύκροτη υπόθεση «και νομίζω θα είναι και καταλυτικές οι καταθέσεις τους σε επίπεδο ακροαματικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δίκη, θα ακουστούν πράγματα και γεγονότα που δεν έχουν ακουστεί ενώ βασικό ρόλο αναμένεται να παίξουν δύο πρόσωπα – «κλειδιά»: Ο διορισμένος από τον πιλότο ιατροδικαστής και ένας τεχνικός σύμβουλος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, υπάρχουν ευρήματα που είτε δεν έχουν αξιολογηθεί σωστά από τις αρχές μέχρι τώρα, είτε δεν έχουν εντοπιστεί καν από τις αρχές. Στόχος φυσικά, όλων των παραπάνω, είναι να μπορέσει να πείσει ο πιλότος ότι όταν έγινε το έγκλημα ο ίδιος ήταν «εν βρασμώ ψυχής»…

Μεταξύ άλλων, στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο, στο οποίο φαίνεται η άτυχη Καρολάιν, σε παιδική ηλικία, να παίζει σε παράσταση.

 Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE