Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Δύο καραμπόλες συνέβησαν το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:15 το πρωί στο ύψος του Αγίου Τύχωνα με κατεύθυνση στη Λεμεσό υπήρξε ατύχημα με 5 αυτοκίνητα ενώ λίγο αργότερα συνέβη δεύτερο ατύχημα με 7 αυτοκίνητα με την ίδια κατεύθυνση..

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ThemaOnline, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και τα αίτια των ατυχημάτων διερευνώνται.

Στο σημείο επικρατούσε πυκνή κίνηση με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να ήταν στάσιμα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα οχήματα έχουν τεθεί εκτός δρόμου και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE