Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Δύο καραμπόλες συνέβησαν το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:15 το πρωί στο ύψος του Αγίου Τύχωνα με κατεύθυνση στη Λεμεσό υπήρξε ατύχημα με 5 αυτοκίνητα ενώ λίγο αργότερα συνέβη δεύτερο ατύχημα με 7 αυτοκίνητα με την ίδια κατεύθυνση..

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ThemaOnline, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και τα αίτια των ατυχημάτων διερευνώνται.

Στο σημείο επικρατούσε πυκνή κίνηση με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να ήταν στάσιμα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα οχήματα έχουν τεθεί εκτός δρόμου και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.