ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά ο Κουλίας: «Ο Κουλούμας σηκώστηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός…Επιάσαμε έναν τηλεφωνητή από το νοσοκομείο και αυτοχρίστηκε διοικητής του ΓεΣΥ»

Ξεσπά ο Κουλίας: «Ο Κουλούμας σηκώστηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός…Επιάσαμε έναν τηλεφωνητή από το νοσοκομείο και αυτοχρίστηκε διοικητής του ΓεΣΥ»

Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Ζαχαρία Κουλούμα και του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, Μάριου Κουλούμα.

Όπως έγινε γνωστό στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής μετά από έντονο διαπλικτισμό ανάμεσα τους, ο κ. Κουλίας ζήτησε από τον κ. Κουλούμα να αποχωρήσει από την αίθουσα καλώντας μάλιστα και την ασφάλεια.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Κουλίας ανέφερε το επίμαχο θέμα που έφερε την αντιπαράθεση μεταξύ τους και αφορά το ΓεΣυ. Όπως εξήγησε ο κ. Κουλίας, ο Γενικός Ελεγκτής συνέταξε έκθεση στην οποία αναγράφονται όλα τα απαράδεκτα και οι καταχρήσεις που συμβαίνουν στον ΟΑΥ.

Όταν η εν λόγω έκθεση διαβαζόταν χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο κ. Κουλούμας ήθελε να κάνει παρέμβαση με τον κ. Κουλία να ξεσπά και να αναφέρει ότι: «Ο κ. Κουλούμας ήθελε να αναλάβει την Προεδρία της Επιτροπής και να μιλά όποτε ήθελε. Διέκοπτε και το έκανε από την προηγούμενη συνεδρία, του υπέδειξα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και σηκώθηκε πάνω κορδοτός και λυγιστός και μας είπε ¨είναι μία παρωδία εδώ¨». Μάλιστα ο κ. Κουλίας δεν το άφησε μέχρι εκεί αναφέροντας για τον κ. Κουλούμα ότι από τηλεφωνητής ανέλαβε να γίνει διοικητής του ΓεΣΥ. 

Όσο αφορά το πρόβλημα που προκύπτει με το ΓεΣΥ, ο κ. Κουλίας ανέφερε ότι το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει η διοίκηση του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top