ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

Αρχές του μηνός Μαρτίου 2022, η ιστοσελίδα μας σε ρεπορτάζ της σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών ομάδων (ΑΕΛ, Άρη και Απόλλων) περίμενουν τον ΚΟΑ για το θέμα ενοικίου και για το ζήτημα της ονομασίας του νέου γηπέδου στην περιοχή Κολοσσίου.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μία... καθυστέρηση από μέρους του ΚΟΑ σε ότι αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία (Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED) της διαχείρισης του νέου γηπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE