Μπήκαν στην ανατολική Μαριούπολη οι Ρώσοι - Απρόθυμος να τελειώσει τον πόλεμο δείχνει ο Πούτιν

Μπήκαν στην ανατολική Μαριούπολη οι Ρώσοι - Απρόθυμος να τελειώσει τον πόλεμο δείχνει ο Πούτιν

Η 17η ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία βρίσκεται σε εξέλιξη με τις μάχες να μαίνονται σε πολλά μέτωπα.

Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο άμυνας, η Ρωσία εισέβαλε στο ανατολικό τμήμα της Μαριούπολης. Παρ΄οτι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έδειξε προθυμία να καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ακόμα και επί ισραηλινού εδάφους, ο Ρώσος ομόλογός του, μιλώντας με τους Εμανουέλ Μακρόν και Όλαφ Σολτς, ξεκαθάριζε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τερματίσει τον πόλεμο. Ο Ζελένσκι δήλωσε επίσης πως ο Πούτιν δεν του απαντά το τηλέφωνο.

Στη Μαριούπολη παραμένουν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι Ουκρανοί πολίτες, χωρίς ρεύμα, ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό και τρόφιμα. Η Δύση κάνει λόγο για μία τεράστια ανθρωπιστική κρίση και οι Ουκρανοί ζητούν συνεχώς να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι, για να διαφύγουν με ασφάλεια οι πολίτες.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE