Τσάμπα οι χαρές και τα πανηγύρια – Δεν σβήνει η σημαία στον Πενταδάχτυλο

Τσάμπα οι χαρές και τα πανηγύρια – Δεν σβήνει η σημαία στον Πενταδάχτυλο

Κάποιοι έκριναν πρόωρα ότι το σβήσιμο της προκλητικής φωταγωγημένης σημαίας στον Πενταδάχτυλο είχε κάποια σχέση με ΜΟΕ, ερμηνεύοντας το ως κίνηση καλής θέλησης από τα κατεχόμενα.

Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από αυτό το σενάριο, αφού όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Apokalypsi», η σημαία έσβησε προσωρινά.

Tothemaonline.com, μίλησε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σημαία έσβησε μόνο για τρείς ημέρες, ως ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην Πρόεδρο της Τουρκίας Σουλειμάν Ντεμιρέλ.

Σε ερώτηση, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να σβήσει στο άμεσο μέλλον η φωταγωγημένη σημαία, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ο κύριος Χριστοδουλίδης απάντησε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.