Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΔΙΕΘΝΗ

Πυραυλική επίθεση στην πόλη Αρμπίλ στο ιρακινό Κουρδιστάν - Eκτοξεύτηκαν «Δώδεκα βαλλιστικοί πύραυλοι»

Πυραυλική επίθεση στην πόλη Αρμπίλ στο ιρακινό Κουρδιστάν - Eκτοξεύτηκαν «Δώδεκα βαλλιστικοί πύραυλοι»

Επίθεση με πυραύλους σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην πόλη Αρμπίλ, πρωτεύουσα της αυτόνομης περιφέρειας του Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ. Από την επίθεση δεν υπήρξαν θύματα, όπως δήλωσε ο Σαμάν Μπαρζανί, Υπουργός Υγείας της τοπικής κυβέρνησης.

«Δώδεκα βαλλιστικοί πύραυλοι» εκτοξεύτηκαν από τοποθεσία εκτός της ιρακινής επικράτειας με στόχο το Αρμπίλ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Περιφέρειας του Κουρδιστάν.

Η πυραυλική επίθεση σημειώθηκε κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ και το αεροδρόμιο. Το τηλεοπτικό δίκτυο Kurdistan24 δημοσίευσε εικόνες από καταστροφές στις εγκαταστάσεις του σε αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αεροδρόμιο της πόλης και το αμερικανικό προξενείο δεν ανέφεραν ζημιές από την επίθεση.

«Καταδικάζουμε αυτή την τρομοκρατική επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον πολλών τμημάτων του Αρμπίλ, καλούμε τους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι», δήλωσε ο πρωθυπουργός του ιρακινού Κουρδιστάν, ο Μασρούρ Μπαρζανί.

Η τελευταία επίθεση κατά της πόλης Αρμπίλ σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν drones έπληξαν το αεροδρόμιο, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η παρουσία Δρ.Μαρνερίδη στη θανατική ανάκριση για Θ. Νικολάου - Τη Δευτέρα η κατάθεση Σταυριανού

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Δεv «γλιτώνουν» απ’ το «φλας» ούτε Αστυνομικοί ούτε Στρατιωτικοί – Αυτές οι δύο κάμερες θα ελέγχουν μόνο το όριο ταχύτητας

Ελλάδα: Δείτε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια με τους χούλιγκαν - Δείτε φωτογραφία

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά



Η Βουλή ψήφισε τον νόμο για τις εκποιήσεις - Με το χέρι η ψηφοφορία

Η Βουλή ψήφισε τον νόμο για τις εκποιήσεις - Με το χέρι η ψηφοφορία

Δόθηκε τελικά το πράσινο φως απο τη βουλή στα δύο νομοσχέδια που κατέθεσε η κυβέρνηση για τις εκποιήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top