Στο Πουρνάρα με συνοδεία αύριο ο ΠτΔ - Θα εξετάσει επί τόπου την κατάσταση

Στο Πουρνάρα με συνοδεία αύριο ο ΠτΔ - Θα εξετάσει επί τόπου την κατάσταση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα μεταβεί αύριο, 14 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στο Πουρνάρα, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή, την Υφυπουργό Πρόνοιας κα Αναστασία Ανθούση, την Επίτροπο Διοίκησης και Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Στυλιανού-Λοττίδη και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού κα Δέσπω Μιχαηλίδου.

Σκοπός της μετάβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και να εξετάσει επί τόπου την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο προσωρινής φιλοξενίας.

Θα ακολουθήσει ευρεία υπηρεσιακή σύσκεψη για εξέταση της κατάστασης στο Πουρνάρα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη για τις ορεινές κοινότητες θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής σύσκεψης για εξέταση της κατάστασης στο Πουρνάρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE