Συνεχίζονται οι καταγγελίες παγκύπρια για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού - 23 μέσα σε ένα 24ωρο

Συνεχίζονται οι καταγγελίες παγκύπρια για παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού - 23 μέσα σε ένα 24ωρο

Συνολικά 17 άτομα και 6 υποστατικά καταγγέλθηκαν το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των διαταγμάτων κατά την διασπορά του Covid-19.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, παγκύπρια έγιναν 1.912 έλεγχοι.

Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία έγιναν 565 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 10 πολίτες, ενώ στη Λεμεσό έγιναν 165 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Με τρεις καταγγελίες πολιτών διενεργήθηκαν οι έλεγχοι στη Λάρνακα, όπου έγιναν 361 έλεγχοι.

Στην Πάφο έγιναν 152 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 ιδιοκτήτες υποστατικών.

Στην επαρχία Αμμοχώστου έγιναν 387 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, ενώ στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 145 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Η Τροχαία διενέργησε 111 ελέγχους και 26 η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, αλλά δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE