Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα στα Κατεχόμενα - Η κακοκαιρία εγκλώβισε τουρίστες στον Άγιο Ιλαρίωνα

Προβλήματα στα Κατεχόμενα - Η κακοκαιρία εγκλώβισε τουρίστες στον Άγιο Ιλαρίωνα

Η «πολιτική άμυνα» διέσωσε μια ομάδα 15 ατόμων, μάλλον ξένων, που λόγω της πυκνής χιονόπτωσης, είχαν εγκλωβιστεί στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα σήμερα το πρωί.

Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι μέλη της «πολιτικής άμυνας» άνοιξαν τον δρόμο προς το κάστρο και κατόρθωσαν να μεταφέρουν τους ανθρώπους ασφαλείς στον τόπο διαμονής τους.

Στο μεταξύ η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι άνοιξε για την κυκλοφορία ο δρόμος Λευκωσίας – Κερύνειας από το ύψος του Αγίου Ιλαρίωνα μέχρι τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της κατεχόμενης πόλης, που είχε κλείσει τις πρωινές ώρες, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους, αφού το πυκνό χιόνι είχε καλύψει τα πάντα και επικρατούσαν συνθήκες παγετού.

Νωρίτερα πάντως η «αστυνομία» κάλεσε τον κόσμο εάν δεν υπάρχει αναγκαίος λόγος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, να μην βγαίνει στους δρόμους και ανακοίνωσε μια σειρά δρόμων, κυρίως στα χωριά του Πενταδακτύλου, που είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Πέφτει η θερμοκρασία και... φέρνει βροχές το Σαββατοκύριακο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού



Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Την ώρα που ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, διαμηνύει ότι μία από τις βασικές επιδιώξεις, τόσο του ιδίου όσο και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, είναι η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου και της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, εντούτοις, συνεχίζεται η «βροχή» αιτημάτων για αποδέσμευση εκατοντάδων θέσεων στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top