Απόλλωνας-Ανόρθωση 1-1: Νέα... ΜΑΤΣΑΡΑ και «Χ» στο Τσίρειο

Απόλλωνας-Ανόρθωση 1-1: Νέα... ΜΑΤΣΑΡΑ και «Χ» στο Τσίρειο

Απόλλωνας και Ανόρθωση συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Άνοιξε το σκορ η Ανόρθωση στο 37' με τον Νοβότνι, ισοφάρισε ο Νταμπό για τον Απόλλωνα στο 63'. Απέκρουσε πέναλτι ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα με τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως η Ανόρθωση είχε την ουσία του γκολ και με σκόρερ τον Νοβότνι στο 37' πήρε το προβάδισμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE