Aντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση-σοκ για τις κρίσεις πανικού που βίωσε την επομένη των γενεθλίων του

Aντρέας Γεωργίου: Η εξομολόγηση-σοκ για τις κρίσεις πανικού που βίωσε την επομένη των γενεθλίων του

Το Χ-Factor άρχισε να μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Αlpha Κύπρου. Παρουσιαστής θα είναι ο Κύπριος ηθοποιός Αντρέας Γεωργίου και ο οποίος με αφορμή τη νέα πρόκληση που μπήκε στη ζωή του έδωσε συνέντευξη στο BHMAgazino.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης μίλησε με λόγια που συγκλονίζουν για τις κρίσεις πανικού που βίωσε στα 36 του χρόνια και την αιτία που της προκάλεσε. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE