«Έλιωσε» αποθήκη από πυρκαγιά - Αυτοκίνητο που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο πήρε μπουρλότο

«Έλιωσε» αποθήκη από πυρκαγιά - Αυτοκίνητο που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο πήρε μπουρλότο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 13ης Μαρτίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 14ης Μαρτίου 2022 ανταποκρίθηκε σε 33 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 02:06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μεταλλική κατασκευή στη Γεροσκήπου, η οποία χρησιμοποιείτο ως κλειστός χώρος στάθμευσης οχημάτων. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:16. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, καταστράφηκε μέρος της υποδομής του κλειστού χώρου στάθμευσης. Θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα 14/3 διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 05:15, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα στο Δήμο Ιδαλίου. Το όχημα, μάρκας SEAT, βρισκόταν σταθμευμένο χωρίς επιβαίνοντες σε ανοιχτό χώρο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή, με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05:32. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο χώρος της μηχανής και το ταμπλό του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα 14/3, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE