Με ψεύτικη κούκλα θα γίνει η αναπαράσταση για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Με ψεύτικη κούκλα θα γίνει η αναπαράσταση για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Σε αναπαράσταση με μια ψεύτικη κούκλα θα προχωρήσουν οι γονείς του βρέφους 2 μηνών που «έσβησε» στη Λεμεσό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή την ομολογία του πατέρα στους ανακριτές ότι την Τετάρτη 02 Μαρτίου, πριν το βρέφος καταλήξει, όταν ίδιος επέστρεψε από την δουλεία, το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα και τον κούνησε έντονα με σκοπό να σταματήσει.

Οι δυο γονείς, οι οποίοι εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση, θα οδηγηθούν στην οικία τους σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου, με σκοπό να υποδείξουν όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του βρέφους ανέφερε ότι δεν ήταν παρόν στο περιστατικό, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα

Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος «έσβησε» στο Μακάριο Νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο 05 Μαρτίου.

Μετά από τα ευρήματα στη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της, προήλθε λόγω βαριάς κρανιεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE