Με ψεύτικη κούκλα θα γίνει η αναπαράσταση για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Με ψεύτικη κούκλα θα γίνει η αναπαράσταση για τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Σε αναπαράσταση με μια ψεύτικη κούκλα θα προχωρήσουν οι γονείς του βρέφους 2 μηνών που «έσβησε» στη Λεμεσό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή την ομολογία του πατέρα στους ανακριτές ότι την Τετάρτη 02 Μαρτίου, πριν το βρέφος καταλήξει, όταν ίδιος επέστρεψε από την δουλεία, το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα και τον κούνησε έντονα με σκοπό να σταματήσει.

Οι δυο γονείς, οι οποίοι εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση, θα οδηγηθούν στην οικία τους σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου, με σκοπό να υποδείξουν όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του βρέφους ανέφερε ότι δεν ήταν παρόν στο περιστατικό, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα

Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος «έσβησε» στο Μακάριο Νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο 05 Μαρτίου.

Μετά από τα ευρήματα στη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της, προήλθε λόγω βαριάς κρανιεγκεφαλικής κάκωσης, ενώ στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE