ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη για την ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σύσκεψη για την ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ευρείας σύσκεψης για την ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων.

Μετά τη σύσκεψη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης στη διάρκεια της οποίας αξιολογήθηκε η πορεία των προγραμμάτων και των σχεδίων που υλοποιούνται στα ορεινά στο πλαίσιο των πολιτικών και των δράσεων που εντάσσονται στην Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Κατά τη σύσκεψη, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστας Χαμπιαούρης παρουσίασε μια σειρά από έργα και δράσεις που περιλαμβάνονται στην Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11.30πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρουσιάσει μαζί με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, αναλυτικά, τα έργα και τις δράσεις, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της εθνικής στρατηγικής.

Η Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, η πρώτη στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας για ανάπτυξη των ορεινών περιοχών, δεν παραμένει στατική, αλλά συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα και δράσεις.

Στη σημερινή σύσκεψη, συμμετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Γεωργίας, Υγείας, Μεταφορών, Δικαιοσύνης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων και υπηρεσιακοί παράγοντες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top