Υπό κράτηση οι δυο γυναίκες που είχαν συλληφθεί για κλοπιμαία και σφαίρες στη Λεμεσό

Υπό κράτηση οι δυο γυναίκες που είχαν συλληφθεί για κλοπιμαία και σφαίρες στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 46χρονης και 28χρονης, οι οποίες είχαν συλληφθεί χθες μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίας περιουσίας καθώς και σφαιρών.

Οι δυο ύποπτες εντοπίστηκαν σε υποστατικό της 46χρονης, το οποίο ερευνήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από σχετική πληροφορία. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, faux bijoux, ρολόγια χειρός, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, οκτώ σφαίρες διαμετρήματος εννέα χιλιοστών και μια σφαίρα διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Μέρος της κλαπείσας περιουσίας αναγνωρίστηκε από πολίτη που κατήγγειλε την διάρρηξη της κατοικίας του, καθώς και την κλοπή περιουσίας, αξίας περίπου 1.600 ευρώ.

Το πρωί οι δυο ύποπτες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο επτά ημερών σε σχέση με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, παράνομης κατοχής περιουσίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και της διάρρηξης και κλοπής της οικίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE