Εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μανιτάρι με ναρκωτικά - Συνελήφθη ο 25χρονος

Εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μανιτάρι με ναρκωτικά - Συνελήφθη ο 25χρονος

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού γύρω στα μεσάνυχτα, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που κινείτο ύποπτα σε περιοχή στη Λεμεσό.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 25χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν δύο γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τρία δοχεία που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 23 γραμμαρίων, ένα σακούλι το οποίο περιείχε ένα αποξηραμένο μανιτάρι που πιστεύεται ότι περιέχει ναρκωτική ουσία, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια απολύθηκε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE