Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη αρχιεγκληματία!!!

Η «σιδηρά κυρία» έβγαλε τα δόντια της – Είπε τον Βαρουφάκη  αρχιεγκληματία!!!

Πέταξε το προσωπείο της η "σιδηρά κυρία" του ΔΝΤ στο χθεσινό Eurogroup και απέδειξε για ποιο λόγο τα πήγαινε καλά με τον Σαμαρά, ο οποίος έσκυβε το κεφάλι σε κάθε της αρρωστημένο «θέλω», καταστρέφοντας τον ελληνικό λαό!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης της χαλάει το «γλυκό» και η κα Λαγκάρντ, αποφάσισε να... προσπαθήσει να τον ξεφτυλίσει στο Eurogroup!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας υπουργός βρέθηκε κάτω από μεγάλες πιέσεις.

Η Λαγκάρντ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, είπε χαρακτηριστικά ότι "πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις με ενήλικες στο δωμάτιο", αφήνοντας υπονοούμενα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η επικεφαλής του Ταμείου είχε άλλη μια ειρωνική ατάκα, λίγη ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ο Πίτερ Σπίγκελ των F.T., μετέδωσε ότι μόλις είδε τον Βαρουφάκη τον χαιρέτισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο... αρχιεγκληματίας, έρχεται να πει "γεια"".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE