ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέταξαν μοτοσυκλέτα στη φωτιά έξω από εκκλησία - Έλειπαν οι αριθμοί εγγραφής

Πέταξαν μοτοσυκλέτα στη φωτιά έξω από εκκλησία - Έλειπαν οι αριθμοί εγγραφής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 14ης Μαρτίου 2022 μέχρι και τις 06:00 της 15ης Μαρτίου 2022, ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια, 9 πυρκαγιές, 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 12:25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βοηθητική οικία στην Αγία Φύλα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:50. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα καταστράφηκε μέρος του οικιακού εξοπλισμού. Μετά από διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προήλθε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

Η ώρα 15:32 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ανώγειο οικία στο Δήμο Ιδαλίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Νήσου και Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:00. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας και επεκτάθηκε στην ξύλινη οροφή και με ελαφρές ζημιές στη σοφίτα της οικίας.

Η ώρα 20:34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε άχρηστα υλικά στην αυλή της εκκλησίας στην Παρεκκλησιά. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:00. Στη σωρό που καιγόταν βρέθηκε μία μοτοσυκλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής, η οποία παραλήφθηκε από την Αστυνομία για εξακρίβωση των στοιχείων της.

Η ώρα 20:34 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο ισόγειο διώροφης οικοδομής στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:07. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το καθιστικό και μετά από διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, που έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή. Οι τέσσερις ένοικοι του διαμερίσματος είχαν εξέλθει του χώρου της πυρκαγιάς με ασφάλεια. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το διαμέρισμα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο ΒαφεάδηςΔιέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top